Najnovšie recenzie zo sekcie Krbové kachle
- doba horenia,povrchova uprava,funkcnost,kvalita prevedenia
- nemam nic
Dobry vykon uz pri makkom dreve,sklo sa samo cisti,teda ked sa tzv zacierni tak potom opadne cierna vrstva a je opat priehladne.Kachle cistim raz za 7 dni preto ze drevo zhori na prach.O 22 hod prihodim a rano je este vidiet zhavu pahrebu.Su to fajne kachle a najviac sa mi paci dvojite spalovanie.
- super vyhreje, zatiaľ ju len zabiehame, ale sme spokojný
odporúčam
Pomer cena výkon - veľmi dobre
- pekni vzhlad mimoriadne dobre vikuruju pomerne nizka spotreba paliva pri dosiahnutom tepelnom vikone lahke zakurovanie a cistenie
- nic
pekny vzhlad visoki vikurovacii vikon bezkonkurencna cena
- výkon, kvalita spalovania, ciste sklo na dvierkach
- nie je
kvalitná piecka made in KRATKI za výbornú cenu
- pekný dizajn
- dokonalé spálenie dreva, peliet
- nezanáša sklo
- dobrá cena oproti iným typom rovnakého výkonu
- rezonujú plech pod keramickým obkladom
Doporučujem záujemcom.
Pozor na rozkurovanie treba pomaly, vnútro je liatinové.
- ...vyskúšal som...absolútna spokojnosť!!!Vyhreje 3 izby ako nič!!!Môžeme chodiť holý po izbe...ako v saune.
- Kúrime briketami
- Celé vnútro ohniska je vyložené šamotom-dlhá zotrvačnosť sálavého tepla aj po vyhasnutí.
- N I Č !
Odporúčam!!!
- Ucinnost Vzhlad
Zatu cenu vyborne kachle.Mam ten 10kw vykuruje dost velky priestor.Plechovy obal ma 1.5 mm co je podla mna dost.Doporucujem.
- krbova vlozka ako taka v poriadku
- obklad PIESKOVEC urcite nekupovat !!!!!! Nevedia ho vyrobit, je velmi skareny ma v sebe sedo cierne rovnobezne ciary.
- Ak chce niekto vzhlad PIESKOVEC tak jedine si vybrat na predajni presny kus, pozriet ci akurat ten pieskovec na danej vlozke je v poriadku a priamo ten kus kupit.
- Urcite neobjednavat z vyroby dorucenim, poslu iny pieskovec v zlej kvalite
- Jediny mozny nakup kachli je v inom prevedeni (plech, nerez)
- Maju aj matenec ale ked takto dokazu pokazit Pieskovec neviem si predstavit co spravia s mastencom.
vzhlad PIESKOVEC nekupovat cez eshopy alebo ako dovoz z vyroby (jedine skontrolovany kus priamo na predajni)
- vyhotovenie, celkovy vzhlad
- vyhotvenie pieskovca je nekvalitne, neprofesionalne, su tam cmuhy od stroja.
- Ak sa niekto rozhodne od tohto vyrobcu ABX kupit kachle s obkladom PIESKOVEC tak odporucam iba osobny nakup na predajni kde si clovek overi kvalitu vyhotovenia pieskovca.
- Pieskovec vyzera uplne zle, neprirodzene a umelo, v priereze su sedo cierne pasy cez kresbu pieskovca
tuto vlozku vo vyhotoveni Pieskovec neodporucam kupit, ak sa niekto rozhodne pre jej nakup tak nech zvazi ine prevediania (plech, nerez). Pieskovcu sa treba vyhnut, nevedia ho vyrobit kvalitne.
- akurát nebol tehnicky list u dodávky kamen inác ok
použiva sa velmi dobre hreju az moc už sme ich viskusali
- material je len uplne tenucky plech.... podla mna to casom ta teplota musi pokryvit
kvalita zodpoveda cena...
- zatial som spokojná
- drobné nedostatky pri uvedení do prevádzky
dobrá cena
vzhľad
parametre
zatiaľ nemám žiadne výhrady celkovú kvalitu overí nastávajúca zima
- JE TO CELOLIATINOVY KRB V DOBROM PREPRACOVANI
- JE NAMORENY NATEROM KTORI JE SAMO VYPALOVACI A TEN UZ DYCHAME TRETI TYZZEN JE HANBOU PRE VYROBCU JE TO UMELI NESKUTOCNE STIPLAVY NEPRIJEMNY ZAPACH HANBA
NEODPORUCAM PRETOZE STALE ZAPACHA AJ INTERIER SOM SKLAMANY
NEODPORUCAM
- Skvele teplo, prijemny vzhlad a primerana cena
- ziadne
Krbove kachle sa daju jednoducho rozobrat a tym dokazete s nimi manipulovat a prenasat.
dobrá kvalita za rozumnú cenu
spokojnosť
Wamsler Kamino 6 Nostalgia čierna
Anonym
Pridané: 18. septembra 2014
(naposledy upravené 18. septembra 2014)
- Odborník doporučil.Mám ich,ked vyskúšam,dopíšem recenziu.Sú liatinové so šamotovým obkladom.Doteraz som mal AMITY piecku a tá kúrila...bolo jak v saune a tiež mala 6 kW.
Odporúčam!Dobrá značka!9 miest na SK na servis,náhr.diely a reklamáciu.
- výborná cena
- iný tovar!!!
Ponuka firiem nekorešponduje s tovarom vyobrazeným na úvodnej strane porovnania cien. Potom sa ľahko stane, že ceny sú veľmi dobré, keďže sa jedná o iný výrobok.
super
Zobrazujem 401 - 420 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...24 Ďalšie »