Najnovšie recenzie zo sekcie Krbové kachle
- vzhladovo pekný, funkčne nanič
- dymí,pri každom zakúrení,niekedy sa ani nechytí ohen
nie,nie nie už by som takí nekúpila.
- Estetika
- Velmi dobre dielenske vyhotovenie
- Rychly nabeh
- Oplach skla
- Popolnik by fakt mohol byt vacsi
- Rukovet a sa pocas prevadzky horuca
- Kovove hradidlo vpredu by mohlo byt o 5 cm vyssie
Tymito kachlami som nadseny a aj napriek uvedenym nedostatkom by som ich kupil znova, z nasej obyvacky sa stalo naozaj prijemne miesto a teplo ohna sa vobec neda porovnat s teplom z radiatorov. Mam verziu bez vodnika.
- Páči sa mi prevedenie
- Ohnisko
- Trochu nešikovný popolník
Myslím, že docela dobré, par detailov by šlo vylepšiť podľa iných výrobcom, ale zase majú lepšiu cenu...
- Nekvalitná liatina, kachle sú nebezpečné pri používaní, výrobca TOPCASTINGS - Čína
Zavádzanie zákazníkov, kachle sú nekvalitné už od samotnej liatiny až po proces spaľovania, veľmi nízka účinnosť, dlho sa zahrievajú a pracujú s podchladeným ohniskom, čo spôsobuje dechtovanie, zadymovanie, nekvalitný odťah spalín a riziko tvorby nebezpečného plynu CO !!!
- pekný tvar,vysoký výkon, veľké miesto na priloženie,malá spotreba dreva
- komín musí mať vysoký ťah, inak dymí pri prikládaní do miestnosti
som spokojný
- Vyzhľad, kvalita
Kachle sú kvalitné, veľmi pekný vzhľad, odporúčam aj iným
- Kachle síce ešte nemám namontované, ale dizajnovo pôsobia veľmi pekne a chvália ich aj moji známi. Keď budú namontované, tak sa ešte vyjadrím. Pre mňa je prednosťou aj to, že sa jedná o slovenský výrobok
Produkt má už nejakú dobu suseda a je spokojná
- Sú veľmi dobre a výhrevné. Spaľovanie je veľmi dobré. Minimálna tvorba popolu. Čistí sa až po vykurovacej sezóne. Som veľmi spokojný
- Príliš vysoká cena
Odporúčam
Zatiaľ spokojnosť
- Spokojnosť s funkciou aj vzhľadom krbových kachiel
- doteraz žiadne
Celková spokojnosť
Tim Sistem Magic Stove čierná
Anonym
Pridané: 29. januára 2014
(naposledy upravené 12. februára 2014)
- KVALITA
- VÝKON
- ÚČINNOSŤ
- VYKÚRI VEĽMI VEĽKÝ PRIESTOR
- SUPER CENA
- VEĽKÝ NAKLADACÍ PRIESTOR
- ZABUDOVANÉ TIAHLO NA OTÁČANIE ROŠTU V OHNISKU
- VIAC FARIEB
KVALITNÉ,VÝKONNÉ KACHLE ZA BEZKONKURENČNÚ CENU!
- výborne vykuruje s nízkou spotrebou paliva
ok
- Dizajn, funguju skvele.
- Domysliet ina typ rucky, aby nebola horuca
SOm spokojny.
- perfektne kuri , vidno ohen , je stabilna , pod ohniskom velký priestor na drevo .
- ked sme zakurili 1x tam nam nad dvierkami trusku viac sa farba vypalila ale nieje to vobec vidiet
chceli sme pec 10kw lebo mame starsi dom a zaklad je z kamena aj ked stale ešte poriadne nevykuri suteren ale zato poschodie je tam ako v saune . velmi dobra kvalita a aj cena kukali sme aj ine pece aj osobne tuto iste tiež ale ta sa mi tak nepozdavala zo ziačatku a potom sme nadabili na tuto starnku a nasli sme aj vo farbach mame modru .
- cena, výkon, sú pekné
mám ich prvú zimu na chalupe, vrelo odporúčam, vykúria v pohode jednu veľkú izbu a neskôr aj susednú.
- cena, výkon
Skvelé kachle za skvelú cenu
- Dobrý výkon, kompaktné rozmery.
Vrelé doporučujem.
Veľmi dobré parametre pri minimálnych rozmeroch a za prijateľnú cenu.
jednoducha obsluha, tepelný výkon
Som spokojna. Odporucam
- vynikajuce kachle za skvelu cenu vykuria nam priestor 230m3 na teplotu 20 stupňou pri obvodovych múroch 30 cm bez zateplenia -dielňa
proste super kúpila by som znova
Zobrazujem 421 - 440 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24 Ďalšie »